parapent
experiencies

Experiències Pirineus és un projecte de treball i promoció del territori fruit de la unió de vuit empreses de l’Alt Urgell i Cerdanya i els Apartaments Ponsa d’Arfa en formem part.

A Experiències Pirineus apostem per l’Ecoturisme familiar i el turisme de qualitat i oferim la possibilitat de conèixer el territori i els seus atractius a través d’un seguit d’experiències, ja sigui en forma d’activitats, d’estades en els nostres allotjaments o gaudint d’unes vacances on poder maridar ambdues possibilitats.

Tot això se centra en un escenari immillorable. La plana de l’Urgellet, la serra del Cadí, Organyà, el Baridà o la plana cerdana, són alguns dels molts racons que configuren el mosaic d’indrets que podreu conèixer i gaudir amb les nostres propostes.

El nostre ventall d’experiències és molt ampli i divers, ja que abraça des d’activitats ecoturístiques fins a propostes de turisme actiu, sempre de la mà de professionals d’aquests sectors. Les nostres experiències són per a tot tipus de públics: sortides per a famílies, estades romàntiques en parella, guiatges de natura especialitzats (ocells, papallones, grans arbres, etc.), coaching amb cavalls, bicicleta elèctrica o propostes que esdevindran tota una aventura pels qui vulguin alliberar estrès i tensió (parapent, vies ferrades, etc).

Us convidem a entrar al nostre catàleg i descobrir tot un món d’experiències que ofereixen les nostres comarques.

auberria
logo-cal-ponsa
Captura de pantalla 2014-12-11 a les 12.14.25
andria
montanya
pirineusoutdoor1
parapent
Captura de pantalla 2014-12-11 a les 12.32.28